Selecteer een pagina

U kent ons als de luis in de pels. Als de beweging die scherp uit de hoek komt, duidelijk is en gewone mensentaal spreekt. Niet links, maar wél sociaal. Een beetje rechts, maar vooral lokaal! Voor de eerlijke Noordwijkse zaak. Wij zijn onafhankelijk en staan niet onder invloed van de Haagse bluf. Want wie gelooft ze daar nog? Wij zijn het enige échte Noordwijkse alternatief. Niet voor niets nemen wij al 8 jaar verantwoordelijkheid in het College van burgemeester en wethouders.

Maar… onze missie gaat door!

Verantwoordelijkheid nemen

Verantwoordelijkheid dragen voor het besturen van gemeente Noordwijk betekent dat je aan de knoppen zit en invloed hebt, maar óók dat je niet alles kunt bereiken wat je wilt. Soms ben je gedwongen compromissen te sluiten.

Verantwoording geven

Slapeloze nachten hebben we gehad van ‘Bronsgeest’. We waren er letterlijk ziek van. In 2018 gingen we de barricades op om daar na jaren van puur praten nu eindelijk eens stenen te stapelen voor onze inwoners. Onze coalitiegenoten vonden een kale dorpsentree belangrijker dan een mooie woonwijk met betaalbare woningen voor de Noordwijkers. Die partijen zijn vrij in die keuze, maar het was (en is) niet de onze! Natuurlijk konden we toen afhaken en in de oppositie plaatsnemen. Dat hebben we bewust niet gedaan, ondanks begrijpelijke verwijten van teleurgestelde kiezers. Want: hadden we onze wethouder wél teruggetrokken uit het college, dan was er echt niets gebouwd in Bronsgeest. Sterker nog: dan was de grond verkocht geweest en verviel het recht om erop te bouwen. Doordat wij aan boord zijn gebleven zijn de eerste 340 woningen een feit. En nu dus hop-hop-hop op naar de 700 woningen, precies zoals we u beloofden. Daar hebben we uw stem wél weer bij nodig.

Kies daarom voor 100% Noordwijk, Lijst Salman Noordwijk.

Wij maakten bijgaand overzicht zodat alle inwoners voor eens en voor altijd weten hoe het werkelijk zit.