Selecteer een pagina

Dierbare vrienden,

Schreef ik vorig jaar dat rekening houden met elkaar, als gevolg van de pandemie belangrijker is dan ooit, heeft dat nu een jaar later nog meer indringend inhoud gekregen.

Mijn dochter heeft als Intensive Care verpleegkundige de taak om te vechten voor mensenlevens, het is een humanitaire job die mensen van de dood kan redden, daar is immense bezieling voor nodig.

Moeilijker word het als collega’s het niet meer trekken en onderbezetting zwaarder drukt op hen die wel door kunnen, veel dank is hun beloning, maar trekt een zware wissel.

Bovenstaande geeft aan dat we er voor elkaar moeten zijn als het nodig is, tegenstellingen en onophoudend discussies helpen daar niet bij.

Het politieke leven is hard en zeker niet altijd kundig, omgang met mensen is vaak ondergeschikt aan politieke wensen en leidt tot drammerigheid en machtsvertoon.

De versplintering met (te)veel partijen maakt dat er ook niet makkelijker op.

Op sociaal en economisch vlak trekken de maatregelen voor velen een zware wissel, positief blijven is de boodschap en herhaal ik nog maar eens “morgen komt de Zon weer op”.

We staan weer voor nieuwe verkiezingen in maart 2022, zoals jullie van ons mogen verwachten zullen we weer ons uiterste best doen Noordwijk in de Gemeenteraad te vertegenwoordigen, daarvoor hebben we wel breed steun nodig, als we met z’n allen ons best doen om stemmen te halen moet het lukken.

Met de wetenschap dat de komende feestdagen beperkingen heeft, is het aan ieder om er wat moois van te maken.

Wij wensen jullie een Mooi Kerstfeest en Gezond 2022 toe !

Gerard Heemskerk

Voorzitter Lijst Salman Noordwijk