Dag van de mantelzorg Noordwijk een mooie en ware happening!

Op vrijdag 8 november werden de mantelzorgers van Noordwijkerhout en De Zilk in het zonnetje gezet. De mantelzorgers werden welkom geheten door onze wethouder Dennis Salman.

Dennis sprak niet alleen zijn waardering uit naar alle mantelzorgers maar gaf ook aan dat het jaarlijkse ‘Mantelzorg Compliment’ gelijk getrokken gaat worden in de gemeente Noordwijk. Zie voor meer over deze prachtige bijeenkomst en foto’s op de website van Blik op Noordwijkerhout.

https://www.blikopnoordwijkerhout.nl/item/21476-mantelzorgers-van-noordwijkerhout-en-de-zilk-in-het-zonnetje-gezet-op-de-dag-van-de-mantelzorg-foto-s

Op zaterdag 9 november organiseerde Welzijn Noordwijk de Dag van de Mantelzorg voor de mantelzorgers uit Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. Om 14:00 uur waren de mantelzorgers uitgenodigd Bij grandhotel Huis Duin, waar men eerst kon genieten van een kopje koffie/ thee met iets lekkers.

Eenmaal in de Keizerzaal werden ze welkom geheten door Wendy Clason, mantelzorgconsulent namens Welzijn Noordwijk. Ze had vandaag een dubbelrol, aangezien ze ook meedeed aan de voorstelling, die deze middag door Theaterschool Teylingen werd opgevoerd. Na haar woordje, waarin ze benadrukte dat het belangrijk is om tijdig aan de bel te trekken bij Welzijn Noordwijk in een (over)belaste mantelzorgsituatie, kreeg Wethouder Dennis Salman het woord. Hij heette alle mantelzorgers van harte welkom en bedankte ze ook namens de gemeente Noordwijk voor hun inzet.

Vervolgens begon de voorstelling My Fair lady van Theaterschool Teylingen. Alles was tot in de puntjes verzorgd met prachtige kleding en een voorstelling die voor en door alle leeftijden werd gespeeld.

Tot slot van deze middag was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Ook konden de mantelzorgers hun ideeën voor nieuwe bijeenkomsten en suggesties voor volgend jaar aangeven bij Welzijn Noordwijk. De mantelzorgers waren duidelijk in het zonnetje gezet en gingen dan ook met een grote glimlach naar huis.